Ideell Rebell är inte bara ett band. Det är en hel värld som en gång exploderade i sex gossars huvuden och nu sprider sig ut i universum. Ideell Rebell är ett blåögt fenomen, en manifestation en massrörelse med syfte att utradera all världens orättvisa. Är du ur takt i fel tonart har fel spelordning eller hamnat sist i kön är du välkommen att kliva på. Ju fler som ställer sig sist ju färre blir dom där framme. Du är en ideell rebell.

Det är inte alltid de finaste orden eller de vackraste tonerna som är de viktigaste.

Ideell Rebell

"Nothing is worth doing except what the world says is impossible"

Excentrisk idealist. Bandets blåögde motor. Innehavare av tusen idéer med mer eller mindre lyckade nedslag i verkligheten. Har en del skelett i garderoben avseende prestation, framgång och bekräftelse.

berra.barrikad(snabel-a)rebellen.se


"Det behöver inte nödvändigtvis finnas en motsättning mellan idealitet och kommersiell framgång"Bandets så kallade tuffing. Förflutet som raggare. Tycker i och för sig att Berras idéer är fina men vill gärna bli popidol, har en tendens att falla för trender och stjärnglans. Köper det senaste på Hennes & Mauritz...

karl.radikal(snabel-a)rebellen.se
"Man bör skatta för sitt engagemang, svart idealitet är det värsta jag vet"

Ordningspolisen i bandet. Försöker gång på gång att kalla till bandmöte för att reda ut det ideologiska trassel och praktiska kaos som pojkarna alltid hamnar i. Innehar en rapp tunga och brynäsfärgad bas.


per.proletar(snabel-a)rebellen.se"Egendom är stöld men stulna gitarrer kan också låta bra"Bandets skånske och jovialiske gitarrist. Resonerar hela tiden med sig själv om tillvaron, men hamnar bara å ena eller andra sidan. Ivrigt påpassad av bygden därhemma. Musikaliskt underbarn, dock helt omedveten om detta.

lars.garage(snabel-a)rebellen.sel